Αγρόκτημα Σαρβάνη – Φρούτα και λαχανικά Ελληνικής παραγωγής

Η εταιρεία «Αγρόκτημα Σαρβάνης»

Η ιστορία της εταιρείας «Αγρόκτημα Σαρβάνη» είναι συνυφασμένη με την αγάπη για τη Γη, την εξειδικευμένη γνώση στα φρούτα και τα λαχανικά και την εμπειρία σχεδόν 30 χρόνων.

Ξεκίνησε στα Άθυρα του νομού Πέλλας το 1978 από τον Αθανάσιο Σαρβάνη με κάποιες μικρές καλλιέργειες κουνουπιδιού τις οποίες διέθετε τόσο στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης όσο και σε βιομηχανίες της Βόρειας Ελλάδας.

Το 1989, τη σκυτάλη πήρε ο γιος του, Λάζαρος Σαρβάνης. Αύξησε τις καλλιέργειες και πρόσθεσε ένα νέο για την εποχή εκείνη προϊόν στην Βόρεια Ελλάδα, το μπρόκολο, σε μεγαλύτερες εκτάσεις.

Το 1994 ιδρύεται ατομική επιχείρηση και στεγάζεται σε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις και χρόνο με το χρόνο τόσο οι καλλιέργειες, όσο και η διακίνηση αυξάνουν. Το 2002 η εταιρεία αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με διαλογητήρια – συσκευαστήρια και ψυγεία, στην ίδια πάντα περιοχή.

Το 2002 ξεκινά η συνεργασία με τις μεγάλες αλυσίδες Super Markets, καταρχήν στην Ελλάδα και ακολουθούν Γερμανία, Ολλανδία, ενώ συνεχώς νέες ευρωπαϊκές χώρες προστίθενται, χάρη στη συνέπεια και τα σταθερά υψηλά standards των προσφερόμενων προϊόντων.

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζεται η γκάμα των προϊόντων παραγωγής. Η δυνατότητα παραγωγής σε μεγάλη κλίμακα και η καθετοποιημένη διαδικασία μέχρι το ράφι, μας καθιστά ανταγωνιστικούς σε όλη την Ελλάδα.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε για συνεργασία.

Σήμερα η εταιρία διαθέτει τα εξής προϊόντα

Τα προϊόντα μας τα οποία είναι όλα τοπικής παραγωγής κοσμούν τα ράφια τόσο των Ελληνικών όσο και των Ευρωπαϊκών S/M.

Όλα μας τα προϊόντα είναι ολοκληρωμένης διαχείρισης και πιστοποιημένα με το σύστημα GLOBAL-GAP.

Παραγωγή φρούτων και λαχανικών, πωλήσεις χονδρικής, Αγρόκτημα Σαρβάνη